PROIZVODNJA

Proizvodni pogon smešten je u Svilojevu, nadomak Apatina.

U proizvodnom pogonu se nalazi kompletna liniija za proizvodnju suvih ekstrakata.
Celokupnu proizvodnju, od ulaska sirovine do gotovog proizvoda, kontroliše interna labaratorija.
Laboratorija pored kontrole ima zadatak i razvoj postupka proizvodnje novih proizvoda. Analize za koje interna labaratorija nije osposobljena, obavljaju eksterne labaratorije. 

Nabavka sirovine se vrši od proverenih i po HACCP sistemu odobrenih dobavljača. Vodi se računa da isti ,poseduju dozvole od nadležnih ustanova za otkup bilja, kako ne bi došlo do ugrožavanja zaštićenih vrsta. Vrši se edukacija berača o ispravnom eksploatisanju prirodnih resursa, a time se podiže ekološka svest ljudi. 

Zbog sigurnosti redovnog snabdevanja i nadzora uzgoja, ovo preduzeće ima ugovorene površine pod biljem. Jedna od biljaka koja se gaji je echinacea purpurea. 

U asortimanu je trenutno više od 40 vrsta suvih ekstrakata, a po narudžbi se rade i ekstrakti koji nisu na lager listi. Osim suvih ekstrakata u ponudi su i tečni ekstrakti ( extractum fluidum ), vodenoalkoholni i propilenglikolni. Takođe u ponudi je i mogućnost pripreme smeše za instant čajeve – napitke. 

Nudimo uslugu kapsuliranja, blistiranja i pakovanja u kutijice, što bi značilo da kupac može da poruči gotov proizvod pod svojim brendom. Interesantna nam je i saradnja sa drugim firmama u smislu plasiranja zajedničkih proizvoda.